HELPie

HELPie on kertakäyttöinen tuote, joka helpottaa työtä ja säästää hammaslääkäreiden ja suuhygienistien aikaa. Tuotteen erinomaisuus perustuu sen kolmeen toiminnalliseen ominaisuuteen.

  • Niiaava purutuki, joka pitää potilaan suun miellyttävästi auki
  • Kielikartio. Kieli ohjataan sivulle toimenpidealueelta eikä kieltä vangita liikkumattomaksi vaan kieli voi olla vapaana kielikartiossa. Kieliohjain pitää myös suunpohjan poissa toimenpidealueelta.
  • Tehokas yhden reiän imu. Imun paikkaa pystytään säätämään tilanteen mukaan.

HELPie asettuu automaattisesti potilaan suuhun sopivaksi.

HELPie soveltuu myös röntgenkuvauksiin, ei röntgenkontrastia.

HELPie on nopea ottaa käyttöön sillä se ei vaadi kokoamisia, vain oman adapteriletkun kiinnittämisen, joka tulee tuotteen mukana.

HELPien edut

HELPien avulla hammaslääkärit ja suuhygienistit voivat myös työskennellä yksin, koska potilaan suu pysyy auki koko toimenpiteen ajan ja kieli on ohjattu pois työskentelyalueelta, mikä takaa hyvän työskentelytilan ja näkyvyyden potilaan suussa.

Imu imee koko ajan syljen ja veden suusta pois.

Potilaalla nielemisen tarve vähenee ja näin helpottaa potilaan olotilaa.

Purutukea ei tarvitse ottaa nielaisun ajaksi pois sillä purutuessa on niiaava ominaisuus, jonka potilaat ovat kokeneet erittäin miellyttäväksi.

Purutuen etuosassa oleva tasainen pinta tarjoaa hyvän sormituen potilastyössä.

Hammaslääkärit voivat vastaanottaa useamman potilaan, sillä HELPien avulla he saavat huomattavaa ajansäästöä. Käyttäjäkokemusten mukaan hammaslääkärit ovat saavuttaneet mm. 10 minuutin ajansäästöä tuolityöajassa, mikä mahdollistaa tehokkaan ajankäytön mm. potilaskirjaukseen. Myös potilaan aika hammaslääkärin tuolissa lyhenee oleellisesti.

HELPie on kertakäyttöinen ja näin ollen asiakkaamme saavuttavat kustannussäästöä myös välinehuollossa. Ei kuormita välinehuoltoa ollenkaan. Tuote hävitetään energiajätteenä.

HELPie parantaa myös työergonomiaa ja siitä on etua lähes jokaisessa hammaslääkärin tai suuhygienistin toimenpiteessä.

 

HELPie.fi

Sähköinen esite

Käyttöohje

 

Referenssit

dr

”Kaksi päävaatimusta leikkauksessa niinkuin, mielestäni, kaikissa hammashoidollisissa toimenpiteissä on näkyvyys ja avustus. Tarvittavan näkyvyyden kannalta kolme välttämätöntä tekijää on pääsy toimenpidealueelle, valo ja nesteetön työskentelyalue. HELPie auttaa kaikissa näissä asioissa luomalla hyvän pääsyn suuhun, siirtämällä kielen (yhden tärkeimmistä haasteista) sivuun ja tarjoamalla tarvittavan työskentelytilan, koska suu pysyy helposti auki. Lisäksi imutoiminto poistaa hoitajalta imurointia, auttaa näkyvyyden saamisessa ja poistaa nesteet. Hoitaja on myös onnellinen siitä, että häneltä vapautuu käsi (muutoin kiireellinen pitämään kielen poissa tieltä) muihin toimintoihin. Olen käyttänyt urani aikana useita suunaukipitäjiä, mutta HELPie on helpoin hyödyllisyytensä ja toiminnallisuutensa ansiosta. Suuri apu käytössäni. Suosittelisin jokaiselle hammaslääkärille riippumatta erikoistumisalasta.”

Dr. Gurien Demiraqi